Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nuklearni samit

FOTO Što se tu kuha: Vučić objavio fotografiju s Plenkovićem i Orbanom

Vučić, Plenković i Orban u Bruxellesu
Vučić, Plenković i Orban u Bruxellesu Foto: Instagram/Budućnost Srbije AV/Screenshot
Aleksandar Vučić objavio je fotografije s Andrejem Plenkovićem i Viktorom Orbanom sa samita u Bruxellesu.

Na Globalnom samitu o nuklearnoj energiji koji se održava u Bruxellesu sudjeluje 20-ak predsjednika vlada, a među njima je i hrvatski premijer Andrej Plenković. Poručio je kako je izuzetno bitno kako ćemo koristiti nuklearnu energiju u budućnosti, pogotovo za Hrvatsku, koja je suvlasnik Nuklearne elektrane Krško. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović odgovor "pilećoj konjici" Milanović: "To sve treba rastjerati metlom i minivošem. Plenković je game over. Dolazi crni HDZ, brojit će se tko su Srbi"

Na samitu su i drugi čelnici iz regije, primjerice srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji je objavio i fotografije s Plenkovićem i mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. O čemu su razgovarali i je li tema bila samo nuklearna energija, ne zna se. 

Vučić, Plenković i Orban u Bruxellesu Aleksandar Vučić i Andrej Plenković (Foto: Instagram/Budućnost Srbije AV/Screenshot)

"Odlična prilika da s europskim liderima razgovaram o strateškim ciljevima EU-a u pogledu energetske kohezije u Europi, dugoročnim perspektivama energetske održivosti i razvojnim planovima za postizanje energetske efikasnosti i sigurnosti", stoji na profilu Aleksandra Vučića na Instagramu. 

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

Ovo je velika promjena za srbijanskog predsjednika, koji je na nekim ranijim okupljanjima europskih čelnika znao sjediti ili stajati kao Pale sam na svijetu, pa je bio predmet sprdnje na društvenim mrežama.  

Ovaj put očito se odlučio malo više družiti i minglati. Koliko je bio zanimljiv Plenkoviću... Hm, čini se da baš i nije. Na jednoj fotografiji hrvatski premijer odsutno tipka na mobitel.  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene