Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dokaza

Maserka zbog novca optužila Al Gorea za napastovanje?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki potpredsjednik i dobitnik Nobelove nagrade za mir Al Gore oslobođen je sumnje za seksualno napastovanje maserke, objavilo je tužiteljstvo savezne države Oregona.

Michael Schrunk, tužitelj okruga Multnomaha, objavio je da je suglasan s preporukom policije da se istraga protiv Gorea obustavi i da se ne poduzima nikakav kazneni progon. Gorea je za napastovanje optužila maserka Molly Hagerty.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobar dečko baš i nije dobar Tužbu za seksualno napastovanje David Boreanaz će riješiti nagodbom Slika nije dostupna Video igra inspirirala tinejdžera da seksualno napastuje četiri žene?!

Policija je u istrazi utvrdila da je njezina priča puna proturječnosti, da nema nikakvih dokaza koji bi je potkrijepili i da je bila dobro plaćena da svoju optužbu iznese u jednom tabloidu.

>> Al Gore: Arktički snježni pokrov nestat će za 5 do 7 godina

Hagerty je i prije tvrdila da ju je Gore na kraju masaže seksualno napastovao u hotelu u Portlandu 2006. godine, ali je policija zatvorila slučaj zbog nedostatka dokaza. Slučaj je bio ponovo otvoren nakon njezina nedavna intervjua National Enquireru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene