Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznajte Kortney

Ako vas uzbuđuju žene snažnih nogu, u nju biste se lako mogli zaljubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video u kojem je Kortney Olson demonstrirala koliko ima snažna bedra je u par dana postao viralni hit s više od milijun i pol pregleda.

Ukoliko vas privlače fizički snažne djevojke, pogotovo one vrlo jakih nogu, upoznajte Kortney Olson, instruktoricu fitnessa rođenu u Kaliforniji koja danas živi u australskom Gold Coastu.

Pročitajte i ovo PR Promocija zdravlja Hrvatski fitness treneri i influenceri zajedno u promociji zdravlja Psi u dobroj formi - 6 ima se, može se Poslovna ideja koja mora upaliti kod bogatih Arapa: "Moji klijenti putuju i po 180 kilometara..."

Olson na svome tijelu radi još od sedme godine, a proteklih je dana na sebe skrenula pozornost jer je ispred kamere dokazala da ima toliko moćna bedra da pomoću njih bez problema lomi lubenice.

5 vježbi s kojima ćete povećati svoju visinu

Video je tijekom vikenda privukao više od milijun i pol gledatelja, a ako je suditi prema brojnim komentarima ostavljenim ispod snimke na YouTubeu, Olson u budućnosti udvarača neće manjkati.

Pa stekne li i među vama obožavatelja, znajte još i to da sebe zapravo smatra nesigurnom osobom koja ima potrebu uvijek drugima udovoljavati, ali i to da vam nije pametno prelaziti granicu njezinog strpljenja jer, osim što je očito jaka, odlično poznaje i jiu-jitsu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene