Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada za uspjeh

Počeo je lov na više od pola milijuna kuna - Evo što trebate učiniti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kompanija AgileBits, koja stoji iza jednog od najpopularnijih alata za zaštitu lozinki 1Password, povećala je nagradu za otkrivanje bagova u svojoj aplikacije na 100.000 američkih dolara.

Nagradom od 100.000 dolara (više od pola milijuna kuna) hakerima koji uspiju probiti njihovu zaštitu i otkriti sigurnosne propuste u okviru 1Password aplikacije, AgileBits pokazuje samopouzdanje u besprijekornost svoje aplikacije, ali i preventivno pokušava otkriti koji su joj potencijalni propusti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kibernetička sigurnost Hakeri blokirali rad važne agencije za nadzor financijskih usluga: Neće to biti zadnji takav slučaj Ilustracija Meta i vojska SAD spriječio napad kineskih hakera: Koristili su stotine kućnih rutera

Prije su nudili znatno nižu nagradu, a sada su je povećali na razinu koju plaćaju za otkrivanje bagova tehnološki divovi Apple, Microsoft ili Google, piše eweek.

Hakiranje 1Passworda nije nimalo jednostavan zadatak, iako developeri pripremaju posebnu dokumentaciju koja bi trebala pomoći onima koji će pokušati osvojiti nagradu.

Kompanija je stvorila posebne programske kodove i svojevrsno istraživačko okruženje čime na određeni način želi pomoći onima koji smatraju da su dovoljno dobri provaliti u "virtualni trezor" u kojem 1Password čuva i skladišti osobne informacije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene