Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smanjenje nataliteta u Indiji

Ako se odluče na sterilizaciju, dobivaju auto na dar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici pozivaju žene i muškarce da se 'odvaže' na sterilizaciju, a za uzvrat će dobiti automobil ili neku drugu nagradu. Žele smanjiti nagli porast nataliteta.

Zdravstveni službenici indijske države Radžastan pokreću novu kampanju kako bi pokušali zaustaviti nagli porast nataliteta na tom području. Pozivaju žene i muškarce da se 'odvaže' na sterilizaciju, a za uzvrat će dobiti automobil ili neku drugu nagradu.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Među ponuđenim automobilima je i Tata Nano, najjeftiniji automobil na svijetu kojeg proizvode u Indiji. Sitaram Sharma, liječnik iz zapadne Indije, nada se kako će prilika za besplatni automobil 'natjerati' oko 20.000 parova u regiji da se odluče na sterilizaciju. Osim automobila, nude motocikle i televizije. Ponuda vrijedi za sve Indijce, javlja BBC. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene