Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje Zapadu

Ajatolah Ali Hamnei: Prijetnje Iranu naštetit će Americi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei upozorio je u petak da Iran neće podleći međunarodnim pritiscima za odbacivanje nuklearnog programa, prijeteći odmazdom za sankcije koje su usmjerene na izvoz nafte iz Irana.

'Prijetiti Iranu i napadati Iran naštetit će Americi... Sankcije neće imati nikakvoga učinka na našu odlučnost da nastavimo putem nuklearnog razvoja... U odgovoru na prijetnje naftnim embargom i ratom - i mi možemo naše prijetnje nametnuti u pravi trenutak', kazao je Hamnei sljedbenicima u govoru koji je izravno prenošen na državnoj televiziji.

'Ne bojim se reći da ćemo poduprijeti bilo koju naciju ili skupinu koja se želi konfrontirati i boriti protiv cionističkog režima (Izraela)', poručio je ajatolah. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene