Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s poledicom

Zastrašujuć trenutak u kojem se Airbus izvrtio na pisti i umalo udario u Tupoljeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poledica ne stvara ozbiljne probleme samo u cestovnom prometu, jer s aerodroma Tolmačevo u Novosibirsku stiže snimka Airbusa koji zbog leda izvodi piruetu na pisti, što je umalo rezultiralo i udarom u parkirani Tupoljev.

Airbus A320 zbog jake poledice izvrtio se na pisti aerodroma u Novosibirsku, u incidentu koji se dogodio još 14. prosinca 2016. godine, no čija je snimka tek prije par dana izašla u javnost.

Pročitajte i ovo Mokri i skliski kolnici Oprez na cestama HAK izdao upozorenje vozačima: Kolnici su mokri i skliski, moguća poledica Avion izletio s piste i zabio se u automobil - 1 Hitno slijetanje VIDEO Sudarili se avion i auto: "Bilo je očito da ide prebrzo, iz guma se dimilo"

Nitko u čitavoj priči nije stradao, no kako je Airbus, koji je netom stigao iz Pekinga, izgubio kontrolu i zavrtio se, umalo je završio uddarom u parkirani Tupoljev.

Airbus se zarotirao za 90 stupnjeva i zaustavio se na pisti. Siberian Times prenosi da je jaku poledicu na pisti stvorio nagli pad temperature, s 2 stupnja na -20 stupnjeva Celzijevih.

Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene