Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Traga se i za drugim

AirAsia: Pronađeno tijelo jednog pilota u olupini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijski ronioci uspjeli su izvući tijelo jednog od pilota zrakoplova kompanije AirAsia koji se u prosincu srušio u Javansko more sa 162 putnika i članova posade, priopćio je u subotu voditelj akcije spašavanja.

Ronioci su tijelo pronašli u pilotskoj kabini u petak i još je uvijek bilo privezano sigurnosnim pojasom, no za sada se ne zna radi li se o indonezijskom kapetanu ili francuskom kopilotu, kazao je Bambang Sulistyo.

Pročitajte i ovo Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao

Prema njegovim riječima, ronioci će u subotu pokušati izvući na površinu i tijelo drugog pilota, za kojeg se također vjeruje da je u pilotskoj kabini. Do sada su pronađena 92 tijela, dodao je Silityo.

Indonezija: Vojska prekinula operaciju izvlačenja zrakoplova AirAsia iz mora

Zrakoplov na letu QZ8501 iz indonezijske Surabaye za Singapur srušio se 28. prosinca, a istražitelji su prošli mjesec kazali da je u trenutku pada njime upravljao francuski kopilot.

Objasnili su da se zrakoplov prije pada u samo 30 sekundi popeo 9,7 kilometara na 11,3 kilometara, što nije uobičajeno. Normalno se zrakoplov penje puno sporije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene