Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ahmadinejad: SAD je na Bliski istok donio samo 'pritisak'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinejad izjavio je u utorak na tiskovnoj konferenciji održanoj u okviru summita FAO-a u Rimu da su Sjedinjene Države donijele na Bliski istok samo "prijetnje, pritisak i prisilu".

Time je upozorio na američku "iznimno nepravednu okupaciju Iraka".

Pročitajte i ovo Ilustracija "ne smije se ponoviti" Žena dobila račun za vodu od 15.000 eura pa od šoka završila u bolnici: Objavili što se dogodilo Slika nije dostupna 'Prijetnje povezane s Al-Quaedom' SAD zatvara veleposlanstva zbog prijetnji napadom

Predsjednik Ahmadinejad je usto optužio Izrael za "barbarstvo", ocijenivši da će ta zemlja "sigurno nestati i da se to već događa".

Optužio je Izrael da "ubija žene i djecu u svojim domovima", rekavši da Palestinci "moraju moći odlučivati o svojoj budućnosti na referendumu" i upozorivši na "nepravednu okupaciju".

"Američki narod može slobodno odlučivati o svojoj budućnosti, zašto isto ne bi mogli činiti i drugi narodi", zapitao je.

Ahmadinejad je upozorio i na "gomilanje ovlasti u rukama nestručnih čelnika koji ne poštuju druge" ne navodeći njihova imena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene