Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obrušio se na SAD i Izrael

Ahmadinedžad: Što više prijetite, mi smo motiviraniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sankcije protiv Irana zbog nuklearnog programa samo bi povećale motivaciju Teherana za postizanje još većeg tehnološkog napretka, rekao je u subotu iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad.

'Ne možete zastrašiti našu naciju takvim prijetnjama i ne možete zaustaviti naš napredak', rekao je Ahmadinedžad u govoru u Sirdžanu na jugoistoku Irana gdje je inaugurirao jedan industrijski projekt.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije"

'Što nas više vi (svjetske sile) pokušavate zaustaviti silom to će više takve prijetnje povećati motivaciju naroda', rekao je u govoru koji je izravno prenosila televizija. SAD i njegovi saveznici sumnjaju da Iran koristi svoj nuklerani program kao krinku za razvoj nuklearnog oružja i stoga su zatražili su Vijeću sigurnosti nove sankcije protiv te zemlje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene