Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Stvar kapitalista koji ne mare za vrednote'

Ahmadinedžad: Homoseksualnost je veoma ružno ponašanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrana homoseksualnosti je stvar kapitalista koji ne mare za istinske ljudske vrednote, rekao je u ponedjeljak iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u razgovoru za televiziju CNN.

Po njegovim riječima, sklonost istom spolu je "veoma ružno ponašanje" koje su osudili "svi proroci, sve religije i vjerovanja". U prigodi svog boravka u New Yorku gdje zasjeda Opća skupština UN-a, iranski predsjednik se narugao političarima i strankama koje daju potporu homoseksualcima i lezbijkama samo ne bi li dobili "četiri-pet glasova više".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ogradili se Profesori teologije osudili stajalište Vatikana o gej parovima: ''Život i ljubav istospolnih parova nisu manje vrijedni pred Bogom'' Slika nije dostupna UN pozvao na zabranu Nizozemska otkrila kampove za ''konverzijsku terapiju'' homoseksualaca

>> Ahmadinedžad: Izrael 'nema korijene' na Bliskom Istoku

Ahmadinedžad ističe da obrana homoseksualnosti nema nikakve veze s obranom razvoja čovječanstva. "Takva potpora homoseksualnosti isključivo je usađena u razmišljanjima okorjelih kapitalista i onih sklonih razvoju kapitala, a ne ljudskih vrednota", rekao je preko prevoditelja.

Predsjednik Ahmadinedžad koji misli da je homoseksualnost stečena, a ne prirođena, izbjegao je pitanje što bi učinio da je jedno od njegovo troje djece homoseksualac. "Homoseksualnost znači kraj rađanju", dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene