Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ni slutio

VIDEO Agenti upali u vlak zbog nuklearne prijetnje, kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jerry Jones prošli je tjedan bio podvrgnut jednoj specifičnoj pretrazi na odjelu nuklearne medicine u čikaškoj bolnici. Nije ni slutio što ga čeka na putu kući.

Putnici u jednom čikaškom vlaku doživjeli su pravi šok kada su u vlak uletjeli federalni agenti i specijalni odred za nuklearne prijetnje. U vlaku su, naime, očitane povišene vrijednosti nuklearnog zračenja te su agenti 15 minuta pretraživali vlak kada se detektor zaustavio na jednom putniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu"

Lokalni odvjetnik Jerry Jones taj je dan bio u bolnici na testiranju protoka krvi prema srcu koje se obavlja radioaktivnim izotopima, piše NYDailyNews. 'Nisam imao pojma da sam ja izvor zračenja. Postalo mi je jasno tek kada se jedan od agenata s detektorom približio čovjeku koji je sjedio kraj mene', rekao je Jones.

>> Trudnice oprez: Zračenje mobitela ipak utječe na razvoj djeteta!

Jones je agentima predao papire iz bolnice kao dokaz o izvoru zračenja te su oni ubrzo napustili vlak. Unatoč prvotnom šoku, stanovnici Chicaga slažu se kako im je drago da nadležne službe reagiraju i na najmanju prijetnju.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene