Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapljena na aerodromu

Otkriven kokain zapakiran u preparate za kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskoj zračnoj luci “Nikola Tesla” spriječen je ilegalni unos 7,5 kilograma kokaina koji je u Srbiju stigao iz Brazila preko Ujedinjenih Arapskih Emirata, priopćila je u nedjelju srbijanska carinska uprava.

Droga je otkrivena u prtljazi 46-godišnjeg državljanina Njemačke koji je bio na letu iz Sao Paola preko Abu Dabija za Beograd.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

On se po slijetanju prijavio za tzv. zeleni kontrolni prolaz, predviđen za putnike koji nemaju robu za carinjenje, ali se carinicima tijekom skeniranja njegova prtljaga učinila sumnjivom.

Detaljnim pregledom u kovčegu su nađena pakiranja brazilskih preparata za kosu “Yama”, a analizom sadržaja potvrđena je sumnja da je u pitanju droga.

Zadar: Uhićena šestorka zbog 'dilanja' 400 grama heroina

Otkriveno je ukupno oko 7,5 kilograma kokaina, upakiranog u vrećice preparata za kosu.

Njemački državljanin i zaplijenjena droga predani su ministarstvu unutarnjih poslova, navodi se u priopćenju srbijanske carine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene