Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ABC će izmjeniti scene iz serije o o 9/11

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Televizijska kuća ABC unijela je nekoliko uređivačkih izmjena u prvome dijelu mini-serije "The Path to 9/11" nakon što su se neki dužnosnici iz administracije bivšega predsjednika Billa Clintona pobunili da je riječ o falsificiranju činjenica o njihovim postupcima u vrijeme koje je prethodilo terorističkim napadima 2001. godine.

No mreža ABC nije pristala otkazati 40 milijuna dolara vrijednu
mini-seriju, a emitiranje drugoga dijela najavljeno je za ponedjeljak. Emitirat će se bez reklama, a bit će prekinuto samo u vrijeme kad se predsjednik George W. Bush obrati naciji.

Pročitajte i ovo Nova snimanja u Dubrovniku - 5 DNEVNIK NOVE TV DOZNAJE U Dubrovniku će se snimati nova sezona megapopularne serije. Nisu svi zbog toga sretni, a nisu ni svi dobrodošli Ambasadorova kći, 0107 - 6 Na prvom mjestu Čak pet serija Nove TV među najpretraživanijima na Googleu, a jedna je aktualnija i od COVID potvrda

Izrezano je ili izmijenjeno nekoliko scena u prvome dijelu koji je
emitiran u nedjelju i emitiranje je trajalo 20 minuta kraće nego što je bilo predviđeno.

ABC je objavio da je riječ o dramatizaciji, a ne dokumentarcu.
Jedna od spornih scena prikazuje predsjednika Clintona kao osobu koja je previše zabrinuta zbog moguće smjene da bi ser bavila lovom na terorističkoga vođu Osamu bin Ladena.

Druga scena prikazuje dvojicu dužnosnika Clintonove administracije kako govore. Jedan pita: "Što će Clinton učiniti (u vezi s Bin Ladenom), a drugi odgovara: "Ne znam. Taj slučaj Lewinsky omča mu je oko vrata". Ta je scena sasvim izrezana iz epizode koja je emitirana u nedjelju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene