Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ocu prijeti 99 godina zbog pokušaja ubojstva bebe u mikrovalnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za 19-godišnjeg Joshue Roycea Mauldina iz Arkansasa, koji je optužen da je pokušao spaliti svoje dvomjesečno dijete u mikrovalnoj pećnici, tužiteljstvo je zatražilo maksimalnu kaznu od 99 godina zatvora.

Prema policijskom izvješću, 10. svibnja Mauldin je nazvao policiju u Galvestonu kako bi prijavio opekline koje je zadobila njegova kći, tvrdeći tada da je slučajno na nju naletio sa šalicom vruće vode, koja se zatim prolila po njoj.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

'No, nakon toga smo primili drugačiju informaciju od jednog člana obitelji te ga je detektiv Johson ponovno priveo i ispitao', rekla je službenica policije Annie Almendarez.

Nakon što je iznio nekoliko proturječnih verzija događaja, napokon je  priznao što je učinio.

'Mauldin je priznao da je vlastitu bebu stavio u mikrovalnu i pokušao je spaliti', zaključila je Annie Almendarez.

U Galveston se doselio samo dan ranije sa svojom suprugom i majkom.

Almendarez je dodala da je dijete u mikrovalnoj bilo oko 20 sekundi te je pretrpjelo opekline 3. stupnja na lijevoj strani lica i ruke. 

Beba se uspiješno oporavlja, a kad izađe iz bolnice bit će smještena u udomiteljskoj obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene