Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruka sreća!

48-godišnji djevac dobio na Lottu pa se razdjevičio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sredovječna braća Peter i Ian Collier do smrti svoje majke sve su vrijeme provodili s njom. Život im se promijenio kada su na Lottu osvojili 8,5 milijuna funti (oko 70 milijuna kuna), a Peter upoznao ženu svog života.

Pročitajte i ovo Euri - 2 uplatio 6 eura Lova do krova! Sretnik osvojio 50 tisuća eura, poznato i iz kojeg je grada Ilustracija Zaslužena nagrada Jedanaest kolegica osvojilo vrtoglavi dobitak, a sve oduševile potezom: Neke od njih nisu imale ni dovoljno novca da uplate za listić

Braća Colier nikada nisu živjeli odvojeno od svoje majke Grace. Peter čak nikada nije izlazio sa ženama dok nije osvojio na Lottu koji je igrao kako bi platio troškove liječenja bolesne majke. Nakon majčine smrti Peter je odselio iz obiteljskog doma i namjerava se oženiti Donnom, njegovateljicom koja je skrbila o njegovoj majci, piše The Sun.

Na tipičan dan prije majčine smrti, braća su na posao odlazila od 5.30 ujutro, a vraćali se u 17 sati. Kuću su osim zbog odlaska na posao napuštali kada su majku vodili frizeru i na nedjeljni ručak. Kada bi odlazili na godišnji odmor na Cipar ili Mallorcu, uvijek bi vodili svoju majku. Zbog takvog načina života Peter je do 48 godine bio djevac. A tada se zbio nevjerojatan niz događaja koji su mu promijenili život.

‘Nikada nisam osjećao da ću ostaviti svoju majku i tako prekinuti povezanst s njom. Bili smo sretni u našoj trosobnoj kući. Majka je bila dobra osoba i nikada mi nije palo na pamet da se preselim od nje’, rekao je Peter.

Ali starost je počela nagrizati Grace, a nakon 2004. njezino se stanje počelo pogoršavati. U isto vrijeme povećavali su se troškovi skrbi za njom, pa su braća odlučila početi igrati Lotto. 14. veljače osvojili su jackpot od 8,5 milijuna funti. Odmah su zaposlili njegovateljicu koja se brinula o majci kada su oni bili na poslu.

‘Donna mi se činila veoma ljubazna. Kupala je mamu i ona je zbog nje izgledala čisto’, kaže Peter. Nažalost majka Grace je preminula u travnju 2006., a iza sebe je ostavila dvojicu sinova i kćer Jennifer. ‘Donna je još bila udana 2006. ali nakon pogreba nazivala je redovito i pitala kako smo ja i Ian. To me dirnulo’, kaže Peter o Donni koja ima troje djece, 19-godišnjeg Jamesa, 18-godišnjeg Mela i 17-godišnju Kate sa svojim drugim suprugom Chrisom.

Kaže da je s njim već bila razvedena kada je počela izlaziti s Peterom. Na prvi su spoj izašli u siječnju 2007. Valentinovo su su proveli u hotelskoj sobi. ‘Nakon nekoliko spojeva znao sam da je ona žena za mene’, kaže Peter koji je Donnu zaprosio 1. siječnja 2008., a par će se vjenčati 4. srpnja ove godine. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene