Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uznemirujući video

BORBA ZA ŽIVOT Rachael nije sasvim obična žena, a sada joj treba pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rachael na rubu snaga daje izjave za medije koji se zadnjih tjedana intenzivno zanimaju za njezinu borbu.

Rachael Farrokh nije sasvim obična žena. Ova 37-godišnjakinja nedavno je objavila video u kojem traži pomoć. Rachael naime godinama boluje od anoreksije, a ona i njezin suprug sada pokušavaju prikupiti dovoljno novaca za njezinu zadnju nadu - liječenje u jednoj bolnici u Coloradu koja bi je jedina htjela prihvatiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Infantilna anoreksija 'Moje dijete odbija hranu' Slika nije dostupna Upozorava na anoreksiju Ima 25 kilograma, a javljaju joj se djevojke koje žele biti poput nje!

Rachael je naime sa svojih oko 15 kilograma težine jako rizičan pacijent, pa su je mnoge bolnice odbile jer ne žele preuzeti tako visoki rizik. Ovo joj je zadnja nada da preživi, pa sada u videu moli za pomoć sve koji misle da joj ju nekako mogu pružiti.

Horor na Instagramu - Djevojka upozorila na opasnost

S bolešću se bori već deset godina, a njezin suprug morao je napustiti posao kako bi se neprestano mogao brinuti za nju, što je i jedan od razloga zašto im treba pomoć da prikupe novac.

 

Check out Entertainment Tonight! Right now to check out my Story!

Posted by Rachael's Road to Recovery on 22. svibnja 2015

Upozoravamo da neki snimljeni prizori iz Rachaelinog života mogu biti uznemirujući.

Do sada su prikupili oko 100 tisuća američkih dolara preko stranice za skupljanje donacija. Postoji i Facebook stranica "Rachael's Road to Recovery" koja okupljla oko 16 tisuća ljudi. I na njoj postoje video isječci na kojima se vidi kako umorna Rachael na rubu snaga daje izjave za medije koji se zadnjih tjedana intenzivno zanimaju za njezinu borbu za život.

 

Welcome to Rachael's Recovery Page! I can't tell you how grateful I am that you are following my journey. Please feel...

Posted by Rachael's Road to Recovery on 1. svibnja 2015

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene