Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fascinantni prizori

37 fotografija Zemlje iz svemira koje morate vidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski astronaut Luca Parmitano gotovo svakodnevno putem Twittera Zemljanima daje priliku da vide ono što i on vidi iz kupole Međunarodne svemirske stanice.

Kanadski astronaut Chris Hadfield, koji je tijekom svog boravka na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS) mjesecima oduševljavao svjetsku javnost, dostojnog je nasljednika dobio u talijanskom kolegi Luci Parmitanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimka iz svemira FOTO Čarobni izlazak sunca kod Uskršnjeg otoka Slika nije dostupna Lansiranje u Virginiji Sve spremno za probni let privatne rakete koja bi trebala opskrbljivati ISS

>> VIDEO 'Dobrodošao natrag na Zemlju, tata!'

On također voli komunicirati s korisnicima društvene mreže Twitter, na kojoj gotovo svakodnevno objavljuje i prekrasne fotografije Zemlje, snimljene iz kupole ISS-a. Među brojnim slikama objavio je i onu Italije 'naglavačke', a tu su i prizori Maldiva, Australije, Tihog oceana, raznih oblaka, vulkana i pustinja.

Jednako kao i Hadfield, koji je svoj povratak na Zemlju obilježio obradom kultne pjesme Davida Bowieja 'Space Oddity', i Parmitano ima sluha te je u svemir ponio gitaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene