Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Sloveniji

Majka pronašla sinovo tijelo s odrezanim spolovilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 36-godišnjeg Slovenca kod Ptuja je pronašla njegova majka. Muškarčevo tijelo bilo je unakaženo ubodima, a odrezan mu je i spolovilo.

Slovenska policija istražuje okolnosti smrti mlađeg muškarca iz općine Videm kod Ptuja čije je tijelo otkriveno poslije podne unakaženo ubodima i s odrezanim spolovilom, javljaju slovenski mediji.

Pročitajte i ovo NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum Nuklearna elektrana Krško Od ponedjeljka Krško neće raditi mjesec dana

Mariborski kriminalisti, koji su zajedno s državnim tužiteljstvom obavili očevid u kući u naselju Podbrežje, na tijelu umrlog našli su 'veći broj porezotina' i opazili 'odrezan dio tijela', priopćila je u četvrtak mariborska policijska uprava.

Slovenski mediji neslužbeno navode da je tijelo 35-godišnjeg Andreja Ropiča s odrezanim spolovilom u srijedu poslije podne otkrila njegova majka.

>> Dubrovnik: Mrtav muškarac pronađen u Staroj gradskoj luci

Nije jasno je li riječ o nasilnom ubojstvu ili moguće samoranjavanju i samoubojstvu. Mediji prenose da se nedavno ubio i Ropičev otac.

Istražna sutkinja naredila je sudsku obdukciju tijela umrlog, a glasnogovornik mariborske policijske uprave Miran Šadl izjavio je da policija nastavlja istragu.

Još se ne može reći je li riječ o samoubojstvu ili mogućem nasilnom kaznenom djelu, rekao je Šadl. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene