Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje ne jenjava

33 mrtvih u samoubilačkom napadu u Pakistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samoubilačkom napadu automobilom-bombom u petak na tržnici u većinski šijitskom gradiću na sjeverozapadu Pakistana poginule su 33 osobe, objavila je policija.

'Automobil-bomba eksplodirao je na tržnici. Poginulo je trideset i troje ljudi', kazao je Ali Hasan, dužnosnik policije Ustarzaija, planinskog gradića koji povezuje Kohat i Hangu, još jedno mjesto većinski šijitsko koje je već bilo poprište nasilja. Dvokatni hotel, trgovine i najmanje osam automobila uništeni su u eksploziji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smrtonosan napad Bombaš samoubojica ubio 50 sirijskih vojnika Slika nije dostupna Samoubilački napad Džip pun eksploziva uvezao u punu crkvu, osam mrtvih

Do eksplozije je došlo blizu autobusne postaje na prometnom mjestu gdje je stanovništvo bilo u kupnji za vikend prije muslimanskog blagdana Aid el-Fitr koji bi trebao početi u ponedjeljak a kojim se slavi prekid posta mjeseca Ramazana. 'Počinitelj samoubilačkog napada sjedio je u automobilu', kazao je glasnogovornik policije Kohata Fazal Naeem. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene