Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Školski projekt

16-godišnjakinja umrla zbog brige o djetetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Briga za simulator novorođenčeta u sklopu školskog projekta toliko je iscrpila 16-godišnju Danielle Pilot da je dan nakon što je lutku predala nastavnicima umrla od srčanog zastoja.

Nakon stresa uzrokovanog 12-satnom brigom za simulator bebe za školski projekt Danielle Pilot izgubila je svijest i umrla, samo nekoliko sati nakon što je lutku vratila učiteljima. Njezin otac, David Pilot izrazio je zabrinutost da je upravo briga za lutku doprinijela smrti mlade djevojke koja je već bolovala od srčanih problema, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Tinejdžerica se nakon skrbi o lutki, simulatoru pravog novorođenčeta počela žaliti na to da osjeća da je pod stresom te je govorila kako se nije mogla naspavati jer je lutka plakala svakih sat vremena. Te su lutke dizajnirane tako da učenicima daju predodžbu o tome kako je to brinuti se za dijete, a programirane da plaču u intervalima tijekom cijelog dana.

Njezin je otac ispričao kako mu je za vrijeme razgovora s njom prije odlaska u školu, cijelo vrijeme izgledala blijedo, a srce joj je kucalo ubrzano. 'Dnevnik koji je vodila pokazuje da se budila svaki sat, što je puno za nekoga tko ionako ima slabo srce. Ujutro je izgledala kao da je i sama zapravo postala prava majka', rekao je otac novinarima napominjući kako je školu još u prosincu obavijestio da ona ne može odraditi taj projekt zbog problema sa srcem. Kada se Danielle nakon predavanja vratila kući bila je hladna i blijeda. Otac ju je odvezao u bolnicu, no bilo je prekasno - kada je ondje stigla već je bila mrtva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene