Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao disati

136 milijuna razloga za veselje: On je najsretniji vodoinstalater na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ipak, sreća mu je za dlaku gotovo izmakla iz ruku.

Vodoinstalater iz New Yorka u četvrtak je postao multimilijunaš - gotovo tri mjeseca nakon kupnje dobitne srećke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koja sreća "Suprugu sam rekla da me zasvrbio lijevi dlan": Umirovljenica imala dobar predosjećaj, već zna što dalje Slika nije dostupna Sretne ruke Hrvatska ima novog milijunaša! Muškarac s nedobitnim listićem osvojio vrtoglavi iznos, evo gdje ide novac

Anthony Perosi osvojio je 136 milijuna dolara igrajući 'Powerball jackpot'. Listić za lutriju kupio je 14. ožujka, no brojeve je provjerio tek kada mu se pokvario kamion.

'Moj kamion se pokvario. Očito, trebao sam novi kamion i rekao sam samom sebi 'znaš što, cijelo ovo vrijeme ovi listići samo stoje'', ispričao je. Gledajući ih prisjetio se da u novinama nije objavljeno da je netko dobio milijune pa je odlučio provjeriti je li možda on sretnik.

VIDEO Zbog pravila ostao bez više od 7 milijuna kuna

Uzeo je listiće koje je pohranio iza cijevi u podrumu, provjerio brojeve na računalu i shvatio da se podudaraju. Perosi koji redovito igra lutriju nije mogao vjerovati da je osvojio jackpot.

U trenutku kada je shvatio da su njegovi brojevi dobitni nije mogao disati i mislio je da ima srčani udar ili da mu je srce prestalo kucati.

Prvi kojeg je nazvao bio je njegov sin Anthony Perosi III. I on nije mogao vjerovati da u milijunski dobitak. Kada je shvatio da se brojevi podudaraju i on je mislio da ima srčani udar.

Sretni dobitnik dobitak će podijeliti sa sinom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene