Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjetna kazna zatvora

13-godišnja kći majci zbog mobitela prijetila ubojstvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trinaestogdišnja školarka iz Hong Konga osuđena je s rokom kušnje na dvije godine maloljetničkog zatvora jer je majci, koja joj je oduzela mobitel, prijetila da će je ubiti.

Djevojčica je privedena i smještena u kaznionicu za maloljetnike pošto je u svome domu zgrabila dvije male sjekire za rasjecanje mesa i nož te prijetila majci, objavio je državni radio RTHK. Pošto ju je sud za maloljetnike proglasio krivom za zastrašivanje, djevojčica je briznula u plač i molila da bude vraćena u roditeljski dom.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Sudac je djevojčici, koja nije identificirana jer je maloljetna, dao dvogodišnji rok kušnje te naredio da je dužna redovito se javljati sudu koji će procijeniti njezin napredak u ponašanju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene