Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ostala u šoku

11-godišnjak autocestom vozio kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak star svega 11 godina, iz kineskog grada Shaoxing, koji je upravljao kamionom bez dozvole, iznenadio je prometne policijace.

U ponedjeljak oko 9 sati ujutro, policija je zamijetila kamion koji vijuga autocestom, piše Reuters. Zaustavili su kamion i zaprepastili se onim što su vidjeli. 'Kada smo zaustavili vozilo shvatili smo da je osoba koja se nalazila na suvozačkom mjestu upravljala kamionom te da su se zamijenili za mjesta nakon što smo ih zaustavili', rekao je policajac Ding Jian.

Pročitajte i ovo Prekoračenje brzine Dnevnik Nove TV pita Kako spriječiti prekoračenja brzine na cestama? Pogledajte rezultate glasanja Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Shvatili su da je kamionom upravljao dječak imana Wei koji ima samo 11 godina. Wei je kamion vozio nekoliko sati prije nego što ga je zaustavila policija. Sudeći po izjavi vozača Li Xilina, Wei je počeo s njim voziti kamion 2010. godine, i uvijek preuzme volan kada je Li umoran. 'Nisam učio voziti u auto školi. Prije kamiona jednom sam vozio motocikl', rekao je Wei.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene