Obavijesti Video Pretražite Navigacija

10 Japanaca otrovano insekticidima iz kineskih okruglica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetoro Japanaca se razboljelo, među kojima je i jedno dijete koje je palo u komu, nakon što su pojeli okruglice kontaminirane insekticidom proizvedene u Kini, priopćili su policija i zdravstvene službe.

Tri osobe u zapadnoj oblasti Hyogo i sedmoro u oblasti Chiba blizu Tokija patilo je od snažnih bolova u želucu, povraćanja i dijareje nakon što su pojeli zamrznute okruglice koju je iz Kine uvezla jedna japanska tvrtka, objavilo je ministarstvo zdravstva.

Pročitajte i ovo Mišo Bebić (Dnevnik.hr) Traže bolju zdravstvenu skrb Prosvjed građana u Opuzenu, Gabrijelov otac poručio: ''Pogledajte što je meni ostalo od moga djeteta'' Uspješno okončana trodnevna potraga na području Baških Oštarija (Foto: HGSS) - 2 Nelogična priča Uspješno okončana trodnevna potraga: HGSS o okolnostima ''mističnog'' nestanka

Petogodišnja djevojčica u Chibi koja je pala u komu oporavila se, a njezina majka, dva brata i sestra su bili u ozbiljnom stanju, rekao je dužnosnik policije u Chibi.

Istražitelji su u okruglicama, ambalaži i sadržaju, koji su oboljeli povraćali, našli tragove insekticida na bazi fosfora, kaže ministarstvo u izjavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene