Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao mu autobus

10-godišnjak očevim autom udario u stup, htio do škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija uhitila je 10-godišnjeg dječaka, koji je očevim automobilom krenuo u školu i doživio prometnu nesreću.

Dječaku i njegovom 9-godišnjem školskom kolegi pobjegao je školski autobus pa je 10-godišnjak odlučio očevim Renault Meganeom krenuti put škole.

Pročitajte i ovo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

>> Ovakvu je 'mrcinu' ukrao i provozao 10-godišnjak

Dva kilometra dalje, dječaci su udarili u stup pored ceste pored grada Valence te je intervenirala policija. 'Bio sam vezan pojasom', rekao je policajcima 10-godišnjak kad su pristigli na mjesto nesreće.

Niti jedan od dvojice dječaka nije ozlijeđen u prometnoj nesreći. Policija je čitav slučaj prebacila lokalnom uredu tužitelja, koji još nije odlučio hoće li dječaka teretiti za vožnju bez vozačke dozvole i oštećenje javnog dobra, prenosi news.com.au.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene