Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posljednja prilika rukometnoj reprezentaciji za odlazak u Peking

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtrofejnija hrvatska reprezentacija, aktualni olimpijski pobjednici i svjetskim doprvaci, naši rukometaši, ovoga vikenda u Zadru igraju kvalifikacije za predstojeće Olimpijske igre.

Protivnici: Rusija, Alžir i Japan, a samo dvije najbolje reprezentacije putuju u Peking.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Sutrašnja kvalifikacijska utakmica protiv Japana, nestrpljivo se čeka već danima. Zdravstveno stanje dvaju igrača, Lackovića i Đžombe nije zadovoljavajuće. Njihov nastup -još je neizvjestan.

- Mislim da ćemo danas na treningu probat sve naše snage zadnji put prije utakmice i odlučiti za sastav, molim vas da budete strpljivi i da sačekate da se danas to odradi, jer smo primorani na to, rekao je Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Protivnici nisu lagani, dat ćemo sve od sebe, kažu igrači, no najbitnije je da se dokažemo na terenu.

- Na nama je da opravdamo ulogu favorita i da dođemo do Pekinga, imamo sitnih problema svi više.manje ali to nas neće spriječiti da dođemo do cilja, rekao je Ivano Balić.

- Mislim da smo u ovih sedam dana dovoljno se proipremili za petak, subotu i nedjelju i ono što nas čeka unatoč sitnim ozljedama ali stalno toga ima, i to nas ne smije odvući od plasmana od puta za Peking, rekao je Igor Vori.

Karte za dvoranu na Višnjiku već su rasprodane. Utakmica Hrvatske protiv Japana počinje sutra u 17,30.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene