Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vratar Heartsa otvoren za pregovore s Arsenalom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar škotskog nogometnog kluba Hearts Craig Gordon, priznao je da bi svaki igrač bio zainteresiran za odlazak u Arsenal baš nekako u isto vrijeme kada vratar Arsenala, Nijemac Jens Lehmann, odbacuje medijske spekulacije da se na kraju sezone vraća u Bundesligu.

'Topnici' navodno traže eventualnu zamjenu za Lehmanna ako on ipak odluči otići, a Gordon priznaje da bi rado bio u momčadi Arsenea Wengera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njemački klubovi ne žele Lehmanna Slika nije dostupna Lehmannov 'šalabahter' za dobrotvorne svrhe

"To je jedan od najboljih klubova u Britaniji, u Europi, ako ne i u svijetu, tako da bi ta opcija definitivno zainteresirala svakog igrača. No, sada se koncentriram na Heartse i da reprezentacija Škotske ostane ostane na vrhu svoje kvalifikacijske grupe", rekao je Gordon za Sky Sports News.

A Lehmann pak, poriče da se na kraju sezone vraća u Bundesligu, točnije da odlazi u berlinsku Herthu. Prošli vikend Bild je prenio informaciju da je Lehmann 'na putu' u Njemačku metropolu, tj. da je s Herthom dogovoren dvogodišnji ugovor koji bi financirao izvor van kluba. Vratar Arsenala je, međutim, opovrgnuo takve napise i za časopis Kicker izjavio: "Nisam razgovarao s nikim u Berlinu, to vam mogu obećati".

37-godišnjem Lehmannu je prije nekoliko dana ponuđen novi ugovor za ostanak na Emiratesu. Bivši vratar Borussie iz Dortmunda i Schalkea je, naime, slobodan otići iz Arsenala na kraju sezone, nakon što je u Premier ligi proveo gotovo 3 godine. 'Topnici' žele da Lehmann ostane, iako je Arsene Wenger svjestan das u Lehmannove usluge tražene i drugdje.

"Dobio je našu ponudu i mi se nadamo da ćemo uskoro sve riješiti. Čuo sam puno glasina, ali glasine ne možete zaustaviti. Jensov ugovor je pri kraju i može razgovarati s kime god želi. No znam 100 posto da je on trenutno fokusiran samo na igru", rekao je Wenger.

Za Lehmanna se inače, osim Herthe, interesira i Borussia Dortmund te Nurnberg.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene