Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlasnici Liverpoola priznali sastanak s Klinsmannom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici engleskog prvoligaša Liverpoola sastali su se s njemačkim trenerom Juergenom Klinsmannom u studenom kako bi razgovarali o mogućnosti njegovog dolaska u taj klub gdje bi zamijenio Rafaela Beniteza, izjavio je predsjednik kluba Tom Hicks.

Hicks je priznao da su ozbiljno razmišljali o Klinsmannu, koji je prošli tjedan preuzeo vođenje njemačkog prvoligaša Bayern Muenchena, ali je dodao da su Benitezu dali punu potporu nakon sastanka sa Španjolcem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DIC želi ulagati u Liverpool, Amerikanci ne žele prodati Slika nije dostupna Klinsmann u Liverpool, Benitez u Real?

"U studenom, kada se činilo da smo u opasnosti da ne nastavimo natjecanje u Ligi prvaka, kada nismo dobro igrali u Premier League, a Rafa i mi smo imali poteškoća u komunikaciji zbog zimskog prijelaznog roka, George i ja smo se sastali s Juergenom Klinsmannom da naučimo što više o engleskom i europskom nogometu", rekao je Hicks.

Kako je dodao, pokušali su dogovoriti neku trenersku opciju u slučaju da Benitez podnese ostavku ili u slučaju da komunikacija sa španjolskim trenerom potpuno zakaže.

No, nakon dugog i produktivnog razgovora s Benitezom, sve su nesuglasice stavljene po strani jer su dobili Rafino obećanje da želi ostati s Liverpoolom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene