Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U petak odluka HNS-a o raspodjeli ulaznica za Euro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski navijači u petak bi trebali saznati na koji način će moći doći do ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Euru.

Naime, u petak će Izvršni odbor HNS-a donijeti konačnu odluku o načinu raspodjele ulaznica za nastupe u Austriji i Švicarskoj. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje" Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga"

Iako su sve mogućnosti još otvorene, zna se da će većina ulaznica biti podijeljena sponzorima i županijskim savezima. A postoji i mogućnost da se broj ulaznica po osobi smanji s četiri na dvije. 

Tako će repreznetaciju na Euru bodriti uistinu rijetki sretnici.

'Kad imate na raspolaganja za prvu utakmicu 10 500 karata, a cirka 200 000 tisuća zahtjeva, onda je jasno da je tu nemoguće ispuniti sve kriterije. Da ne govorim kako je teško u druge dvije utakmice u Klagenfurtu gdje na raspolaganju imamo 5 400 ulaznica', kazao je  Zorislav Srebrić, glavni Tajnik HNS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene