Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Cibalije Matković šakom nasrnuo na suca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Loša, gotovo negledljiva predstava u Varaždinu, između Varteksa i Cibalije, imala je još ružniji epilog. U hodniku između svlačionica, neposredno nakon susreta, trener Vinkovčana Ivan Matković dvaput je šakom u glavu udario suca Brunu Marića iz Daruvara!

Tako se barem očitovao sudac Marić u službenom zapisniku utakmice, a navodno je u cijelu gužvu upleten i pomoćni trener kluba s Bosuta Bruno Buhač. Suprotstavljene su razdvojili pomoćni suci Zdenko Mergeduš i Nikola Antolović. Bruni Mariću pružena je pomoć u varaždinskoj bolnici, nakon čega je dao i službeni iskaz u Policijskoj upravi varaždinskoj, no za medije je odbio komentirati nemili događaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skijaška ljetna zabava VIDEO Ledena zabava Ivice Kostelića! Slika nije dostupna Josipović položio vijenac Četvrta obljetnica smrti Ivice Račana

- Kodeks ponašanja nogometnih sudaca brani mi bilo kakve izjave za medije - bio je jedini komentar Brune Marića. Vinkovčani su ogorčeni suđenjem Marića, pri čemu ne spominju samo vrlo sporni kazneni udarac nego i javne opomene njihovim igračima koji već imaju parne kartone, što znači da neće imati pravo nastupa u idućem kolu, u slavonskom derbiju s Osijekom.

Slučajno ili namjerno, cijela sudačka trojka bila je - slavonska. - Matković će odmah biti suspendiran, a o njegovoj kazni nakon istrage će odlučiti disciplinski sudac. Za ovakve slučajeve predviđena je kazna do šest mjeseci obavljanja dužnosti u nogometu - rekao nam je sinoć povjerenik Prve HNL Josip Brezni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene