Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA zgrožena betonskim zidom na prvoligaškom stadionu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog vikenda zbog tragične smrti nogometaša Zadra, Hrvoja Ćustića, nije igrano kolo Hrvatske nogometne lige, no sljedećeg vikenda HNL se nastavlja.

U zadarske Stanove stiže Hajduk, a iako se ponavlja kako je betonski zid od linije igrališta udaljen i više od norme, to više nikog ne zadovoljava. Jasno je da se nešto mora promijeniti. No, što i tko je odgovoran za takvo stanje stadiona? 

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Preminuo Hrvoje Ćustić, nogometaš koji je glavom udario u betonski zid

Predsjednik nogometnog Saveza Vlatko Marković izjavio je kako su za stadione i ostale sportske objekte odgovorni gradovi, a ne klubovi. To je točno. Novac iz gradskih proračuna odlazi na održavanje stadiona, no licence za njih odobrava HNS.

Europska nogometna federacija UEFA šokirana je činjenicom da se prvoligaški nogomet igra na stadionu na kojem uz travnjak stoji - betonski zid. Nažalost, Hrvatski nogometni savez tek će sad u pravilniku o licenciranju precizirati i tu veliku opasnost.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene