Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SP U20: Argentina obranila naslov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometna reprezentacija Argentine obranila je naslov prvaka na Svjetskom U-20 prvenstvu održanom u Kanadi. Argentina je u finalnom susretu u Torontu porazila Češku 2:1 i tako ponovila uspjeh ostvaren prije dvije godine u Nizozemskoj.

Česi su poveli u 60. minuti pogotkom Martina Fenina, no samo dvije minute kasnije rezultat je izjednačio Sergio Aguero. Pobjednički pogodak za "Gauče" postigao je Mauro Zarate u 86. minuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Groteska na ruski način VIDEO: Osmo svjetsko čudo je...? Slika nije dostupna Carinski zviždač progovara 'Barišić je na Carini sedam godina bio gospodar života i smrti'

U susretu za treće mjesto Čile je u Torontu pred 20.000 gledatelja pobijedio Austriju 1:0. Pogodak odluke postigao je Hans Martinez u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Austrija je od 68. minute igrala bez isključenog Michaela Madla. 

Nogometna reprezentacija Čilea osvojila je treće mjesto pobjedom nad Austrijom od 1:0. Pogodak odluke postigao je Hans Martinez u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Austrija je od 68. minute igrala bez isključenog Michaela Madla.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene