Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sochaux otpustio trenera Hantza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener francuskog prvoligaša Sochauxa Frederic Hantz je dobio otkaz nakon što je Sochaux nizom porazom došao u zonu ispadanja u Francuskoj ligi.

Prošlosezonski pobjednik Francuskog kupa nalazi se na pretposljednjem mjestu ljestvice sa tek 13 bodova iz 17 kola. Klub iz gradića Montbeliarda, gdje je i sjedište automobilskog koncerna Peugeot, u 17 je kola postigao tek dvije pobjede i sedam remija, a poražen je u osam utakmica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Priveden poznati trener borilačkog sporta zbog sumnje da je spolno zlostavljao dijete Pismo trenera roditeljima (Foto: Thai Navy Seal/Facebook) Heroj je rođen Trener koji je dječake uveo u špilju ispričao se roditeljima, vrlo brzo odgovorili su mu porukom koja je dirnula sve

41-godišnji Hantz je u Sochaux došao krajem prošle sezone kada je na mjestu trenera zamijenio Alaina Perrina koji je prihvatio posao u prvaku Olympique Lyonu.

Sochaux je treći francuski klub koji je ove sezone promijenio trenera nakon što je Guy Roux otišao iz Racing Lensa u kolovozu, a Olympique Marseille dao otkaz Albertu Emonu u rujnu.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene