Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenko: Nije mi jasno zašto me Mourinho ignorira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko izjavio je kako mu nije jasno zašto ga trener Chelseaja još niti jednom ove sezone nije postavio u momčad, objavili su engleski mediji.

"Kruže priče kako ne igram zato jer me navodno bole leđa. No, sa mnom je sve u redu, potpuno sam spreman. Nije mi jasno što se događa i jedino što mi preostaje je da čekam svoju šansu", izjavio je 30-godišnji Ševčenko. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Abramovič Mourinhu poklonio 2 milijuna funti vrijedan Ferrari Slika nije dostupna Mourinho: Želim da Chelsea osvoji prvenstvo i Ligu prvaka

On se nalazi na pripremama ukrajinske reprezentacije koja u subotu igra kvalifikacijsku utakmicu za EP 2008. protiv Gruzije.

Ševčenko je prošle godine došao u Chelsea iz talijanskog AC Milana za rekordnih 30 milijuna funti. Već tada se pričalo kako je na njegovu dolasku inzistirao vlasnik Roman Abramovič, koji je Ukrajinčev prijatelj, dok je trener Jose Mourinho bio protiv angažiranja Ševčenka.

U prvoj sezoni u Chelseu Ševčenko je iz 51 nastupa postigao 14 pogodaka, a potom je zbog operacije bruha propustio polufinale Lige prvaka protiv Liverpoola i finale FA Kupa. 

U međuvremenu, Ševini bivši klubovi Dynamo iz Kijeva i AC Milan ponovno su zainteresirani za njegove usluge. Dynamo bi ga htio posuditi, a u Milanu pak tvrde da je klub sa Stamford Bridgea odbio ponudu koja je Ukrajinca trebala vratiti na San Siro. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene