Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Schuster: Vrata Reala nisu zatvorena za Ballacka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Real Madrida Nijemac Bernd Schuster je izjavio da bi se transfer Michaela Ballacka mogao ostvariti kada bi njemački nogometaš, čija je budućnost u Chelsea nesigurna, prihvatio razmatranje sniženja svoje plaće.

"Vrata Reala nisu zatvorena za Michaela. Njegove nogometne kvalitete još uvijek postoje i bit će tu još za šest mjeseci, ali sve je pitanje novca", pojasnio je Schuster u razgovoru za njemački list "Kicker".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štrajk: Robinho odbija igrati za Real Madrid Slika nije dostupna Robinho želi iz Reala?

Schuster je otkrio da se pregovaralo s predstavnicima Chelsea i Michaela Ballacka ovo ljeto, ali da su razgovori zastali kod pitanja plaće za kapetana njemačke nacionalne vrste, no da bi se mogli nastaviti na početku zimskog 'mercata' u siječnju.

"On ima izuzetan ugovor sa Chelsea, a takav bi ugovor 'digao u zrak' naš proračun. Ni jedan igrač Reala nije plaćen kao on i mi ne želimo ulaziti u takvu politiku", dodao je njemački trener, istaknuvši kako njegova ekipa "trenutačno treba igrača kakav je Ballack". 

>> Razočaran Ballack odlazi u Real?

>> Chelsea: Ballack izostavljen s popisa za Ligu prvaka

Nakon četiri sezone u Bayern Muenchenu, 30-godišnji Ballack je prešao u Chelsea u lipnju 2006. gdje se baš nije istaknuo, prije nego je ozlijedio lijevi zglob. Od operacije zgloba Ballack nije igrao, a Chelsea ga nije stavila ni na popis igrača koje je prijavila za prvu fazu natjecanja Lige prvaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene