Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijkaard napušta Barcelonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se već činilo da se situacija na Nou Campu smirila pojavila se nova vijest koja će zabrinuti navijače katalonskog kluba. Prema pisanju španjolskog lista As nizozemski nogometni stručnjak Frank Rijkaard na koncu sezone napustit će redove Blau Grane.

U As-u tvrde kako su od pouzdanog izvora iz redova europskog i španjolskog prvaka doznali da je Nizozemac već počeo pakirati stvari i da na koncu ove sezone odlazi iz kluba. Kao glavni razlog se navodi posljednji sukob s napadačem Samuelom Eto'om, te silne kritike zbog slabije igre ove sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Laporta: Rijkaard, Ronaldinho i Eto'o ostaju Slika nije dostupna Eto'o: Ne povlačim niti jednu riječ

"Rijkaard više nema snage niti želje smirivati napetu situaciju u svlačionici," piše As. Rijkaard je u Barceloni od 2003. godine, a sadašnji ugovor mu traje do srpnja 2009. godine. Na klupi španjolskog nogometnog velikana osvojio je dva naslova španjolskog prvaka (2005, 2006), te Ligu prvaka (2006).

Kao mogući Rijkaardovi nasljednici spominju se trener Getafea Bernd Schuster, nizozemski izbornik Marco Van Basten i trener PSV Eindhovena, Ronald Koeman, dok se kao nova destinacija Franka Rijkaarda spominje talijanski Milan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene