Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rasulo u Barceloni, Ronadinho predebeo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poraz od Liverpoola otvorio je Pandorinu kutiju, traže se razlozi, pa je tako došla na red i težina najboljeg nogometaša svijeta, a situacija u svlačionici je navodno, gora nego ikad.

"Situacija je kao na sprovodu. Prošle sezone momčad je bila poput kompjutora u kojem su svi kablovi, svi igrači, bili povezani. Danas su neki kablovi iskopčani. Dobra atmosfera je prošlost, sada je tamo kao na groblju", rekao je za AS izvor iz Barcelone. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Kraj vladavine Rijkaarda i Ronaldinha u Barceloni' Slika nije dostupna Laporta: Rijkaard, Ronaldinho i Eto'o ostaju

"Ako i pobijedimo na Anfieldu bit će to trenutak inspiracije jednog igrača, a ne cijele momčadi kao što je bio slučaj prošle godine kada smo pobijedili Chelsea 2:1.", dodao je. 

Atmosfera na jučerašnjem treningu navodno je bila najlošija u cijeloj sezoni. Poraz od Liverpoola potpuno je poljuljao igrače i iako je Frank Rijkaard pokušavao podići atmosferu, na treningu se nisu mogle čuti šale i zadirkivanja, što je na Barcinim treninzima inače uobičajeno.

Ronaldinho predebeo? 

As piše kako je očito da se Ronaldinho udebljao, a navodno je i nekim bliskim prijateljima povjerio da se ne osjeća dobro. 

Barcelonin glavni liječnik, dr. Ricardo Puna, odbio je komentirati Ronaldinhov porast težine, no lokalni mediji njegovu situaciju već uspoređuju s onom koju je prolazio njegov sunarodnjak Ronaldo u Real Madridu. 

Stres, zabave i interes za sve više nego za klub, navodno su neki od uzroka problema s težinom, što utječe na Ronaldinhovu  formu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene