Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prpić: Srpkinje veliki favorit, ali se nećemo predati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpske tenisačice su izraziti favorit, ali nećemo se predati i dat ćemo sve od sebe dok god postoji imalo šansi za pobjedu, kazao je izbornik hrvatske FED Cup reprezentacije Goran Prpić uoči dvoboja za ostanak u skupini II Fed Cupa protiv Srbije u Zagrebu 26. i 27. travnja.

Hrvatska je u veljači poražena u Japanu, a ždrijeb je najboljim hrvatski tenisačicama potom donio najtežeg mogućeg protivnika u borbi za ostanak. Reprezentacija Srbije dolazi u Zagreb sa drugom i petom igračicom svijeta - Anom Ivanović i Jelenom Janković, a njima će Prpić suprostaviti sastav u kojem su Jelena Kostanić-Tošić, Sanda Mamić, Nika Ožegović i Ana Vrljić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fed Cup: Prpić odredio sastav protiv Japana Slika nije dostupna Poraz od Ruskinja, Prpić na dvije stolice

Prpić još ne zna tko će igrati u subotu, ali je kazao da "ima viziju", te da će "odlučiti nakon zadnjeg treninga u četvrtak navečer ili u petak ujutro". Prema trenutnom stanju forme za očekivati je da će pojedinačne dvoboje igrati Kostanić-Tošić, koja je prošlog tjedna došla do finala ITF turnira u francuskom Saint-Malou, te Mamić koja izborila 2. kolo WTA turnira u Estorilu.

Na konferenciji za novinare najbolje je raspoložena bila upravo povratnica u vrhunski tenis nakon podužeg izbivanja Sanda Mamić koja je na pitanje kako se suprostaviti Ivanović i Janković kazala da bi "najbolje bilo da u terenu budu sve četiri naše igračice protiv bilo koje od njih".

Mamić je i jedina hrvatska igračica koja se zadnjih godina sastala jednom od dvije vodeće srpske tenisačice, izgubivši početkom ožujka u Bangaloreu od Janković 6:2, 6:2.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene