Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi skandal u Valenciji - Banega vozio pijan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cirkus u redovima španjolskog nogometnog prvoligaša Valencije se nastavlja. Glavni akter posljednje afere na Mestalli je argentinski veznjak Ever Banega kojeg je policija zaustavila kako vozi u alkoholiziranom stanju.

Policija nije objavila detalje, tek informaciju kako je Banega vozio pod utjecajem alkohola. U redovima "Šišmiša" nisu željeli komentirati posljednji incident argentinskog igrača koji je u siječnju stigao u Valenciju iz Boca Juniorsa za 26,5 milijuna dolara. Mladi "Gaučo" je nedavno bio u centru pažnje javnosti kada se na internetu pojavio video uradak u kojem se Banega samozadovoljava. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Valencia želi angažirati trenera Racinga Slika nije dostupna Koeman: Odlazim ponosan jer sam osvojio Kup kralja

Početkom siječnja problema sa zakonom imali su i Manuel Fernandes i Miguel koji su uhićeni nakon remećenja javnog reda i mira" u jednom noćnom klubu u Valenciji, gdje su s nekoliko prijatelja slavili Miguelov rođendan. Obojica su noć proveli u zatvoru.

>> Igrači Valencije proveli noć u zatvoru

>> Nova tučnjava na treningu, ovaj put u Valenciji

Cirkus u redovima Valencije je započeo dolaskom nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana koji u listopadu preuzeo momčad, a već nekoliko mjeseci kasnije iz momčadi izbacio veznjaka Davida Albeldu (30), vratara Santiaga Canizaresa (38) i igrača sredine terena Miguela Angela Anguloa (30) nezadovoljan njihovim igrama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene