Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Pistonsi se izvukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Detroit Pistonsa svladali su na svom parketu u prvoj finalnoj utakmici Istočne konferencije Cleveland Cavalierse sa 79:76. U seriji na četiri pobjede Detroit vodi sa 1:0, a sljedeća utakmica igra se također u Detroitu u četvrtak.

Pistonsi mogu biti iznimno zadovoljni pobjedom jer su igrali prilično loše, no ključni čovjek prve finalne utakmice bila je superzvijezda Cavsa LeBron James. On je susret završio sa respektabilnih 11 skokova i 9 asista, ali i samo 10 poena, da bi u posljednjem napadu Cavsa pet sekundi prije kraja kod zaostatka 76:78 propustio šutirati u dobroj poziciji, dodavši Donyellu Marshallu koji je promašio čistu tricu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Detroit poravnao na 1-1 Slika nije dostupna NBA: Boston poveo u finalu Istoka

"Nije bitno koliko lopti ja ispucam, bitno je dobiti utakmicu. Trudio sam se igrati za momčad, a nemojte zaboraviti da su me Pistonsi stalno udvajali", pokušao je James objasniti činjenicu da je u odlučnoj zadnjoj četvrtini uputio samo tri šuta.

Pistonsi su imali sreću jer su i sa Jamesovim ispodprosječnim učinkom mogli izgubiti, a spas im je u napadu pružio Richard Hamilton (24) i Chauncey Billups (13) koji je pogodio 10 poena u zadnjoj četvrtini.

"Izvukli smo se za dlaku i u našoj svlačionici nije bilo slavlja.
Cleveland nas je iznenadio obranom i agresivnošću, morat ćemo puno više dati napadački ukoliko želimo izbjeći teškoće u narednim utakmicama", kazao je trener Pistonsa Flip Saunders.

Prvo ime kod gostiju bio je Litvanac Zidrunas Ilgauskas (22, 13
skokova), dok su Larry Hughes i Brazilac Anderson Varejao dali po 13 koševa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene