Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Montgomery odbacio navode iz optužnice o preprodaji heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši svjetski atletski rekorder na 100 metara Amerikanac Tim Montgomery (33) je pred sudom u Norfolku (Virginia) odbacio sve navode iz optužnice koja ga tereti da je u posljednjih godinu dana sudjelovao u preprodaji oko 100 grama heroina.

Montgomery je uhićen prošle srijede i protiv njega je podignuta optužnica. Sudac je odbio jamčevinu za Montgomeryja i suđenje je zakazano za 9. srpnja.

Pročitajte i ovo Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana Matije Posavca Matija Posavec Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana: Priznao krivnju i podnio ostavku Vjekoslava Bach nagodila se s USKOK-om Nije jedina Poznata voditeljica sve priznala i nagodila se s USKOK-om: Pogledajte koju je kaznu dobila

Montgomeryja očekuje i završetak procesa pred sudom u New Yorku zbog izdavanja čekova bez pokrića. Za 16. svibnja je zakazano izricanje kazne, a budući da je Montgomery priznao krivnju u tom slučaju prijeti mu tri godine i deset mjeseci zatvora.

Tim Montgomery je u prosincu 2005. zbog optužbi za uzimanje dopinga kažnjen dvogodišnjom suspenzijom, nakon čega je odlučio okončati karijeru. Nekoliko godina bio u je vezi sa poznatom sprinterkom Marion Jones, koja je osuđena na pola godine zatvora zbog laganja saveznim istražiteljima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene