Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nitko neće u ring s Mirkom Filipovićem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počeo je tjedan u kojem napeto iščekujemo novi nastup Mirka Filipovića. No, umjesto da govorimo o mirnim pripremama i jasnom planu nove japanske epizode, stvari se nepredviđeno kompliciraju. Cro Cop je samo nekoliko dana uoči borbe ostao bez protivnika i onda doznao - novog! Radi se o Tatsuyi Mizunu.

Protivnik će mu biti Japanac Tatsuya Mizuno, 26-godišnjak visok 185 cm i težak oko 100 kg. Visinom i težinom protivnik po Mirkovoj mjeri, o svemu ostalom teško je išta reći. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

Profesionalnu karijeru Mizuno je započeo u rujnu 2006., dakle baš tu negdje kad je Mirko osvajao Prideov Grand Prix. Od onda se borio pet puta: tri puta pobijedio, dva puta izgubio. Od renomiranijih protivnika borio se protiv dvojice Brazilaca, Thiaga Silve i Assuerija Silve i oba puta je poražen.

Tatsuya Mizuno prvi je protivnik našega Cro Copa u novoj organizaciji Dream. Kako će proći i vraća li se Filipović na pobjedničku stazu provjerite u izravnom prijenosu na Novoj TV u subotu, 15. ožujka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene