Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mijatović: Transfer Ronalda nemoguć, Fabregasa gotovo nemoguć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović je priznao da je transfer Cristiana Ronalda, najboljeg strijelca engleskog prvenstva i Manchester Uniteda "nemoguć", a Francesca Fabregasa, najboljeg igrača Arsenala "gotovo nemoguć".

"Sigurno je da ne bi bilo loše imati igrača kao što je Cristiano Ronaldo, ali on je u velikom klubu Manchester Unitedu. To vidimo kao nemoguć transfer", izjavio je Mijatović za radio postaju "Marca".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mijatović: Real bez zimskog shoppinga Slika nije dostupna Van Der Vaart odlazi u Real Madrid

"Sličan je slučaj i s Cescom Fabregasom, koji je bio jedno od obećanja predsjednika kluba Ramona Calderona prije izbora 2006.", dodao je sportski direktor Reala.

"Nismo jedina ekipa koja bi htjela imati igrača kao što je Cesc, ali on pripada velikom klubu, Arsenalu, i gotovo ga je nemoguće dovesti".

Španjolski su mediji u više navrata od početka sezone pisali o zanimanju Real Madrida za Portugalca Cristiana Ronalda, spominjući čak iznos i od 70 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene