Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kreće kladioničarska groznica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometno ludilo, posve očekivano, počelo je i u kladionicama.

Šireći ponudu neobičnih događaja vezanih uz svaku utakmicu, te uz egzotične koeficijente, kladioničarske kuće odlučile su dobro zaraditi na nadolazećem EURU. Iako su šanse za dobitak male, Hrvati, ovih dana, ulažu milijune kuna u potrazi za što boljom kombinacijom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje" Slika nije dostupna Prednjači Hrvatska lutrija U godinu dana 2,7 milijardi kuna: Prihodi od kockanja i klađenja najviši u proteklih 16 godina

Pogodite li tko će izvesti prvi početni udarac, korner, out ili tko će skriviti prvi prekršaj na EURU nudi vam se mogućnost velike zarade.

Ako se klađenje isprva u Hrvatskoj proslavilo kao prilika za unovčavanje sportskog znanja, ostvariti dobitak igrajući ovu egzotičnu ponudu, čista je sreća.

Prema hrvatskim i inozemnim kladionicama, Hrvatska je šesti favorit EURA. Uložite li na vatrene 100 kuna, u slučaju da budemo prvaci, zaradit ćete između 1 300 i 1 500 kuna. Ako pritom Mladen Petrić ili Ivica Olić osvoje zlatnu kopačku, dobitak se penje na 10 000 kuna.

Našeg prvog protivnika, Austriju, sve kladionice smatraju daleko najlošijom reprezentacijom EURA. Realni ili ne, koeficijenti koji se nude primamljivi su, no stručnjaci upravo sada najviše upozoravaju - tanka je granica između zabave i ovisnosti o klađenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene