Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnićevo tijelo odbacilo majčin bubreg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest iz Bremena je šokantna - iako je operacija presađivanja majčinog bubrega uspjela, organizam hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića odbacio je novi bubreg. Situacija je, čini se, dramatična.

Hrvatskom nogometašu i napadaču bremenskog Werdera tako predstoji nova operacija i pokušaj s novim bubregom. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Donator će ovoga puta najvjerojatnije biti Ivanov brat Josip, piše Jutarnji list. 

Do detaljnih informacija danas je bilo teško doći, ali je jasno da je pred Ivanom Klasnićem nova borba. 

Prije svega, liječnici u Bremenu ga moraju pripremiti za novu operaciju, i svi se zajedno nadati da će bratov bubreg Ivanov organizam prihvatiti.

U svakom slučaju, hrvatski je nogometaš pokazao veliku hrabrost živeći godinu i pol dana u velikoj neizvjesnosti, od onog trenutka kada je saznao da je operirano slijepo crijevo upaljeno i da postoje stanoviti problemi s funkcioniranjem bubrega. 

Klasnić je s pomoću lijekova uspio nastaviti život tempom nogometnog profesionalca, iako je slutio da će prije ili kasnije zahvat biti neizbježan. 

Dogodilo se, eto, da će svoj 27. rođendan, ovog ponedjeljka, dočekati u bremenskoj klinici i dalje živeći u neizvjesnosti.

Do liječnika se, razumljivo, večeras također nije moglo. Cijeli stručni tim drži se strogo liječničke etike, poštuje i želju Ivana Klasnića da se o njegovoj bolesti što manje i rjeđe piše. 

Manje važno. Ono što je sada jedino bitno jest borba i, svi vjerujemo, nova pobjeda ovog vrsnog sportaša u najvažnijoj utakmici karijere.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene