Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kečer zadavio suprugu i ugušio retardiranog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik hrvača Chrisa Benoita koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i sina dao je naslutiti mogući motiv ubojstva. Jerry McDevitt tvrdi da je 7-godišnji Daniel bio mentalno retardiran i da su se supružnici često svađali tko bi od njih trebao ostati kod kuće s dječakom.

McDevitt je potvrdio da je Daniel patio od fragilnog X sindroma koji može uzrokovati autizam, poremećaje u ponašanju, hiperaktivnost i/ili retardaciju. 

>>
Video: Poznati kečer ubio suprugu i sina, a potom i sebe

"Mislim da je pošteno reći da je briga o djetetu ono što je zakompliciralo njihov odnos. to je bilo nešto oko čega su se konstantno prepirali", rekao je McDevitt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Radijski novinar osuđen jer je suprugu otrovao antifrizom Slika nije dostupna Za ubojstvo 'hrvatskog diva' optužena tri rođaka

Odvjetnik je rekao i da su Chrisovi prijatelji i obitelj rekli World Wrestling Entertainmentu (WWE) da su on i Nancy imali problema i s izborom škole, budući da je Daniel nedavno završio malu školu.

"Nancy nije željela da on ostavi hrvanje, no željela je da više bude kod kuće sa sinom. Govorila je da se ne može sama brinuti o Danielu kada je on na putu", dodao je odvjetnik.

O slučaju je progovorio je i Chrisov osobni liječnik i dugogodišnji prijatelj dr. Phil Astin. Rekao je da mu Chris nije ničime dao do znanja da ima neke probleme kada su se posljednji puta vidjeli, a bilo je to samo nekoliko sati prije nego je zadavio Nancy i ugušio Davida, a potom počinio i samoubojstvo. 

Astin je Benoita liječio zbog niske razine testosterona što je najvjerojatnije uzrokovano dogogodišnjim uzimanjem steroida. 

Hrvač je bio toliko opsjednut steroidima da je svom 7-godišnjem sinu ubrizgavao hormon rasta jer su on i supruga navodno smatrali da je prenizak za svoju dob. Na Davidovim rukama zaista su pronađeni tragovi uboda igle. 

"Dječak je bio vrlo mali, kao patuljak", rekao je državni odvjetnik Scott Ballard. 

Istražitelji su utvrdili da je Benoit ilegalno dobivao pošiljke od tvrtke MedXLife.com s Floride, a koja prodaje steroide, ljudski hormon rasta i testosteron putem interneta. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene