Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus želi suradnju Deschampsa i Lippija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda da će se Marcello Lippi ipak vratiti u Juventus, no direktor Jean-Claude Blanc već je potvrdio da Didier Deschamps ostaje na mjestu trenera i iduće sezone.

Sam Deschamps je prije nekoliko dana opovrgnuo glasine da nakon poraza od Brescie (3:1) razmišlja hoće li ostati u Juventusu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lippi odbio Juventus Slika nije dostupna Metličić i Džomba prvaci

"Ne znam tko je to izmislio. Nikada nisam rekao ništa ni slično. Ne mislim da je problem u meni. Rekao bih vam svaku riječ koju sam rekao u svlačionici, no smatram da neke stvari ipak moraju ostati između četiri zida. Kada razgovaram s igračima uvijek ih pitam i za njihovo mišljenje. Kada bi vidjeli da se njihove riječi objavljuju u novinama, ne bi samnom tako otvoreno razgovarali", razljutio se Deschamps na konferenciji za novinare.

Bivši trener Monaca ne taji da nije zadovoljan s utakmicom protiv Brescie, no ne misli da bi to moglo ugroziti cijelu sezonu.

A koliko je Marcello Lippi, trener koji je osvojio titulu Prvaka svijeta na SP-u u Njemačkoj zainteresiran za mjesto drugog, tj. pomoćnog trenera, tek će se vidjeti. Lippi navodno, još nije odlučio.

"Kako sada stvari stoje, mislim da ću ljeto provesti na trenerskoj klupi, a ne u nekom klupskom trening kampu. Želim započeti novi 'posao' samo uz prave uvjete koji bi mi omogućili da radim najbolje što mogu. A trenutno takvi uvjeti ne postoje", izjavio je Lippi za La Repubblicu.

Lippija se povezuje s nekoliko velikih europskih klubova, no njegovo vođenje europske jedanaestorice na Old Traffordu (Europe All Stars VS Manchester United) u utorak, bacilo je svjetlo na ključan problem.

"Najveća prepreka je jezik. Uz mene je bio Gianluca Vialli koji mi je pomagao s engleskim, no možda bi bilo bolje da izbjegnem strana odredišta", znakovito je dodao Lippi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene