Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josip Kuže podnio ostavku u Varteksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji poraz Varteksa od Zagreba, očito je bila kap koja je prelila čašu, pa je rano jutros održana konferencija za novinare na kojoj je Josip Kuže najavio da će odstupiti sa mjesta trenera Varteksa.

Ovaj potez Kužea možda niti ne čudi s obzirom da je od početka ove sezone HNL-a Varteks nizao samo poraze, a odstupanje Kuže s trenerske klupe Varteksa, sasvim je bio očekivano nakon poraza Varteksa u 3. kolu HNL od Međimurja koje je s čak 4:1 svladalo Varaždince.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Josip Kuže trener Varteksa

"Situacija se razvila na način da sam donio odluku da Varteks zaslužuje neku drugu priliku i mogućnost. Mislim da je ta odluka korektna glede Varteksove budućnosti. Pokušali smo sve a negdje očito i pogriješili – da li u selekciji igrača ili načinu rada a sve se to reflektiralo na rezultate Varteksa i na situaciju u i oko Kluba, stoga ja odlazim s mjesta trenera“ – obrazložio je Kuže svoju ostavku.

Za utorak 14. kolovoza u 19 sati sazvana je sjednica Izvršnog odbora NK Varteks na kojoj će riječi biti o novonastaloj situaciji u Klubu, a u vremenu do izbora novog trenera Varteksa glavnu će riječ voditi pomoćni trener Samir Toplak.

Na današnjoj konferenciji za novinare osim trenera Josipa Kužea, nazočili su i direktor Branko Janžek i predsjednika Kluba Tomislava Kezelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene