Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Javier Clemente teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik srpske nogometne reprezentacije Javier Clemente doživio je u četvrtak navečer u garaži svoje kuće u Saraucu pokraj Bilbaoa nezgodu poskliznuvši se noseći bicikl i nalazi se u bolnici. Clemente je slomio četiri rebra i ključnu kost, te mu je probijena plućna maramica.

"Da bismo spriječili eventualne neprovjerene informacije, odlučili smo izaći u javnost i prvi priopćiti što se dogodilo. Izbornik Clemente je doživio teži pad. Odmah po prijemu u bolnicu konstatirano je o kakvim se ozljedama radi. Preporučeno mu je da sljedećih tjedan dana bude u
bolnici, narednih šest tjedana mirovanje po specijalnom režimu oporavka. Zabranjeno mu je letenje zrakoplovom zbog pucanja plućne maramice", rekao je Aleksandar Bošković, glasnogovornik Nogometnog saveza Srbije i tajnik stručnog stožera nacionalne selekcije.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Beogradska "Politika" piše kako će Clemente "na svoju odgovornost u nedjelju ujutro napustiti bolnicu i automobilom krenuti put Beograda. 

Očekuje se da relaciju od 2.320 km pređe do prvog treninga srpske reprezentacije u Kovilovu u ponedjeljak navečer."

Srbija 8. rujna u sklopu kvalifikacija za EURO 2008. igra doma protiv Finske, a 12. rujna gostuje u Portugalu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene